Børnebøger

Hvor går man hen når man går bort

Børnene Tut og Tobias har mistet deres onkel, og bogen handler om de tanker børnene gør sig omkring hans død. Hor er han henne? Og hvad betyder det. f.eks. " at stille træskoene"?

Det er vigtigt, men svært at tale om døden. Denne bog kan ved fælles læsning eller højtlæsning være med til at sætte ord på det, at miste et nært familiemedlem eller en god ven, samt give stof til samtale mellem børn og voksne.

"Hvor går man hen når man går bort er skrevet af Aage Brandt og illustreret af Palle Bregnhøj. Der medfølger en Cd, hvorpå historien er indlæst af skuespiller Lone Hertz.

Min sidste vilje

"Min sidste Vilje" er din mulighed for at træffe vigtige beslutninger, medens du selv er i stand til det.

Ved at udfylde folderen hjælper du dine kære med at træffe vigtige valg i forhold til din egen begravelse. Det kan opleves som en meget stor støtte for de pårørende, når afdøde har taget stilling.

Folderen min sidste vilje kan rekvireres ved henvendelse til en af vores afdelinger. Vi vejleder gerne omkring udfyldelse og besvarer spørgsmål. Den udfyldte folder kan opbevares hos os, eller registreres i Danske bedemænds centralregister, samt den kan opbevares sammen med eks. dåbsattest. Det er en god idé at orientere sine pårørende såfremt man har udfyldt en sidste vilje.

Når nogen dør

I dette lille hæfte findes en praktisk vejledning til de pårørende omkring nogle af de væsentligste forhold i forbindelse med, at man har mistet en af sine kære.

Hæftet udleveres ved samtalen - eller det kan rekvireres ved henvendelse i en af vores afdelinger.

Rustvogne

Vi gør meget ud af, at vores rustvognskapacitet skal være velholdt, præsentabel og velfungerende.  Firmaet råder i dag over 3 rustvogne.

  • Rustvogn 1, er en lysegrå  Mercedes 212/250,  årgang 2010.  Denne rustvogn er opbygget hos Binz i Dysseldorf.
  • Rustvogn 2, er en lysegrå Mercedes 211/280, årgang 2007. Denne Rustvogn er opbygget hos Pollmann i Bremen
  • Rustvogn 3, er en lysegrå metallic 280/20, årgang 2000. Denne rustvogn er opbygget hos Pollmann i Bremen.

Samtale rum

Vi sætter stor pris på trygge rammer, og behagelig atmosfære. Derfor har vi indrettet to samtale rum, hvor vi kan snakke sagerne igennem i ro og mag.

Vores historie

Begravelsesforretningen E. Christoffersen i Næstved blev etableret den 7. marts 1911 af snedkermester Peter Christoffersen.

Forretningen var først beliggende Ringstedgade 20, men flyttede senere til Grønnegade.
I 1934 flyttede man til Ringstedgade 25. Peter Christoffersen døde i 1944 og hans enke Emilie videreførte forretningen alene indtíl 1957, hvor sønnen Ebbe indgik i forretningen. Snart kom hans hustru Bente til og i 1981 begyndte ægteparrets datter Anette Christoffersen 29 år gammel som bedemand.

3. generation bedemandsforretning.

Det var 3. generation, hvilket hendes farmor Emilie nåede at opleve inden sin død i 1986. Allerede året efter i 1987 døde Anettes far Ebbe og han efterlod sig en velfungerende begravelsesforretning, som mor og datter førte videre. I 1990 kunne man flytte lokaler til Farimagsvej 32 i Næstved.

Flemming Mortensen kom til og sammen førte de firmaet videre og i 2010 kunne man udvide med afdelingen i Vordingborg på Københavsvej 5 med Bjarne Jannerup som daglig leder.